Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de gehele uitvaart voor u verzorgt in het crematorium in Heerenveen
24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085-0160614.


Crematorium Heerenveen

Thuis in het Friese land heerst er in het crematorium in Heerenveen een intieme, rustgevende sfeer. De ruime, sfeervolle aula biedt zitplaats aan 125 genodigden. Dit aantal is uit te breiden met staanplaatsen. Mochten er nog meer mensen aanwezig zijn, dan is de plechtigheid ook prima te volgen in de ontvangstruimte en de restaurants. De twee restaurants van het crematorium in Heerenveen zijn samen te voegen tot één grote ruimte indien dat nodig is.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Heerenveen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Heerenveen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Crematie naar wens in crematorium Heerenveen

Bij een emotionele gebeurtenis als een afscheid van een dierbare is ook aandacht voor kleuren en de juiste sfeer belangrijk. In het crematorium in Heerenveen is hier in alle ruimtes rekening mee gehouden. De ontvangstruimte, de restaurants, de familiekamer, overal is de sfeer passend bij de emotie die er heerst. Eenvoudig, stijlvol en zoveel mogelijk naar uw wensen aan te passen. De uitvaartleider van Uitvaart24 denkt met u mee en adviseert waar u dat wilt. Bekijk de tarieven zodat u vooraf weet wat inbegrepen is en wat niet, maar daarnaast zijn de mogelijkheden talrijk.

Muziek en beeld in crematorium Heerenveen

In het crematorium in Heerenveen is het uiteraard mogelijk muziek af te spelen. Deze kan alleen op CD aangeleverd worden, niet op een USB-stick. Het crematorium in Heerenveen beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Ook een filmpje of een diapresentatie zijn via de grote schermen in de aula en ook in de restaurants en ontvangstruimte goed te zien en te horen. Bespreekt u uw wensen gerust met uw uitvaartleider, die helpt u graag.

  • Crematorium Heerenveen - Foto 1
  • Crematorium Heerenveen - Foto 2
  • Crematorium Heerenveen - Foto 3
Yarden Crematorium Schoterhof

Uitvaart24 maakt gebruik van het volgende crematorium in Heerenveen:
Yarden Crematorium Schoterhof
Rotstergaastweg 45
8452 LA Heerenveen


Een uitvaart regelen in Heerenveen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Heerenveen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminheerenveen.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Heerenveen vooraf regelen? Intakeformulier